Modelarstvo

Izradi  maketu ili model od drva!

Otkrij svijet modelarstva kroz naš uzbudljivi tečaj Modelarstva! Savladaj vještine pravilne upotrebe stroja za piljenje, rukovanja bušilicom i raznih alata. Zamisli sve što možeš stvoriti – od prekrasnih mostova do čarobnih kućica i mnogo više!
Naš tečaj omogućava da samostalno stvaraš prekrasne makete. S rezanjem drvenih dijelova, brušenjem do savršenstva i spajanjem dijelova u cjelinu, tvoje ideje postat će stvarnost. Djeca koja sudjeluju u tečaju ne samo da usvajaju tehničke vještine, već se također upoznaju s tehničkom dokumentacijom te sigurno koriste alate i strojeve – sve prilagođeno njihovoj dobi i sigurnosti.
Učenjem modelarstva, tvoja kreativnost i samopouzdanje će procvjetati. Brzo ćeš postići vidljive rezultate i osjetiti ponos u svakom djeliću koji stvoriš. Kroz različite aktivnosti na tečaju, razvijat ćeš motoričke sposobnosti, poticati logičko razmišljanje te izgrađivati socijalne vještine.
Sudjelovanje u modelarstvu donosi širok spektar obrazovnih koristi. Kroz prizmu matematike, geometrije, graditeljstva i strojarstva, otkrivat ćeš svijet tehničkih crteža, materijala i alata za obradu. Pridruži nam se i postani majstor vlastitih kreacija.

uzrast: od 1. do 8. razreda OŠ

voditelj: Katica Mikulaj Ovčarić (e-mail: katica.mikulaj.ovcaric@udruga-mis.hr)

termin održavanja tečaja: ponedjeljak 19:15 do 20:45  u Metalskoj jezgri

Kako je bilo na održanim radionicama iz modelarstva možete pogledati u nastavku: