Budi dizajner budućnosti- Društvena igra “Pac-Man”

U organizaciji udruge Međimurski informatički klub (MIK), a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, održava se tečaj „Budi dizajner budućnosti – 3D modeliranje i ispis“. Tečaj se održava u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM).

Polaznici tečaja “Budi dizajner budućnosti- 3D modeliranje i ispis” uspješno su završili izradu društvene igre “Pac-Man”. Nakon uspješnog i maštovitog 3D modeliranja kocka, figurica i ploča, prethodni tjedan gotovo svi elementi su i isprintani. Osobito je bilo izazovno printanje ploča za društvenu igru budući da su one nešto većih dimenzija pa je i printanje istih trajalo više od 13 sati. Može se reći da se sav trud isplatio dok je printanje bilo gotovo. Voditelj radionice Denis Vidović, a i svi polaznici bili su i više nego zadovoljni s viđenim rezultatom. Sve je prošlo bez ikakvih problema i svi elemenit društvene igre su isprintatni kako je bilo i zamišljeno. U narednim tjednima još će se isprintati nekoliko komada ploča i figurica kako bi se kompletirali svi kompleti.

                    

Nakon izrade društvene igre, učenici su se već bacili na modeliranje i printanje novih, zanimljivih projekata. Detalje istih donosimo vrlo brzo. Također, bitno je pohvaliti sve učenike jer pokazuju veliki interes i zalaganje za učenje novih stvari i vještina te se nadamo će tako nastaviti i dalje.

 

Posted by Denis Vidovic